Pure Rush

29.09.2010 kl. 15:29
Just det. Gissa vad som hände på måndagen? Jag hade vågat köpa en energidryck, en helt äkta, ingen light version. Så hade jag just öppnat burken, och skulle stiga i en buss. Och busskusken säger att jag inte fick ta den in i bussen. Jag blev förvirrad. Hade lust att säga till kusken att screw you. Jag hade gjort ett så stort framsteg, när jag skulle ha kunnat välja i butiken light versionen brevid. Och så hade jag två val. Slänga bort drickan som jag just och just hade tagit några klunkar av. Men det kändes som om man skulle samtidigt ha slängt bort det stora framsteget jag just hade gjort. Så jag drack hela drickan med några klunkar så fort som möjligt. Och fyfan vad äcklig jag kände mej. Så många onödiga kalorier jag just druckit, och delvis emot min egna vilja...
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

En tjej på 15 år som kämpar mot anorexi.

Senaste kommentarer

14.12, 21:42Trött tröttare tröttast av anonym
10.01, 15:40Trött tröttare tröttast av Malin Rosén
28.10, 21:02Trött tröttare tröttast av http://sigridsundqvists.blogg.se/