Läkare

26.09.2010 kl. 20:40
Hade nu alltså läkartid på fredagen. Alltså från sjukhuset, från avdelningstiden. Jag avskyr allt som har med det att göra. Jag hade ju redan börjat på syömishäiriökeskus, och sedan kommer de bara (och ja jag vet att jag var på avdelningen för största delen p.g.a min fysiska hälsa och för att jag var i livsfara) och tar över helt min tillfriskningsprocess. Och de vill liksom bestämma över hur man skall göra angående vissa saker. De förstör liksom inget om denhär sjukdomen, och dess psykiska sida. Anorexi är ju en psykisk sjukdom, hallo?!?!! Läkaren verkade inte alls vara stolt över att jag har så småningom börjat gå upp i vikt. På syömishäiriökeskus är de ju liksom superstolta om vikten inte har gått neråt. Och varje gram det har gått uppåt är de stolta som bara fan. Och på sjukhuset har de liksom den attityden att "jaha, har du inte gått mera upp i vikt, dåligt av dej". Kommer säkert hela resten av mitt liv avsky allt som har med sjukhus att göra, påpekar ännu bara att avdelningstiden var de hemskaste veckorna i mitt liv. Varje gång jag ens tänker på det får jag kalla kårar och vill börja gråta. När jag fick veta att jag hamnade dit. Familjen som grät när jag åkte iväg. All den mat de plötsligt började mata. Hemska sjuksköterskorna. Usch fan!

Jag har börjat märka små ändringar i min kropp med att jag gått upp i vikt. Vissa kläder är inte längre så hängiga och stora, flera av jeansen jag inte kunnat använda på lääääänge hålls faktiskt nu på mej. De är t.o.m spända. Det är otroligt ångestfyllt och skrämmande, men samtidigt på något sätt bra... Men tanken kommer att om jag bara och bara fortsätter att gå upp i vikt, alla kompisar är ju så smala, tänk om ala kommer att tvinga mej att bli fet, varför äta sig fet om man helt bra klarar sig utan mat? Dessutom saknar jag mina vänner. Ta denhär sjukdomen bort av mej, snälla nån...
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

En tjej på 15 år som kämpar mot anorexi.

Senaste kommentarer

14.12, 21:42Trött tröttare tröttast av anonym
10.01, 15:40Trött tröttare tröttast av Malin Rosén
28.10, 21:02Trött tröttare tröttast av http://sigridsundqvists.blogg.se/